نماد سایت رسانه اقتصادی و اجتماعی دورنما

آینده کودکان و مهمترین آموزش‌ها

آینده کودکان و مهمترین آموزش ها

آینده کودکان و مهمترین آموزش ها

بدون شک کودکان ما، مهم‌ترین سرمایه‌های ما در زندگی هستند که بخش مهمی از منابع مادی و معنوی خود را پیوسته برای آن‌ها صرف می‌کنیم. اما مسئله مهمی که همواره ذهن والدین را به خود مشغول می‌کند، بحث آینده کودکان است.

آینده کودکان تا حد زیادی در گرو آموزش‌ها و مهارت‌هایی است که تا پیش از ورود به بازار کار خواهند آموخت.

موفقیت آن‌ها در هر عرصه‌ای از بازار کار، به‌نوعی موفقیت در زندگی خواهد بود. زیرا بازار کار محلی است که شریان ورودی درآمد به خانوارها بوده، و به‌لحاظ منطقی بدون کسب درآمد تامین خواسته‌های انسانی عملا غیرممکن است.

آینده کودکان در بازار کار | توصیه‌های الک راس


در فصل آخر کتاب صنایع آینده نوشته الک راس (ترجمه امیر شاملویی)، نویسنده کتاب دغدغه خود به‌عنوان یک پدر را بیان می‌کند. او که در حال پیش‌بینی صنایع آینده بر پایه داده‌ها و اطلاعات موجود است، توصیه‌های خود در زمینه آموزش مهارت‌ها را از زبان افراد سرشناس بازگو می‌کند.

بنابراین اگر در پی یافتن مسیری مناسب برای آینده کاری و تامین زندگی کودکان خود هستید این مقاله می‌تواند برای شما مفید باشد.الک‌راس به‌خوبی صنایع آینده را می‌شناسد و مقالات متعددی در مورد آن نوشته است. مواردی که او در اینجا بیان می‌کند وجه مشترک اکثر صنایعی هستند، که آینده اقتصاد جهان را رقم خواهند زد.

آینده کودکان در گرو آموزش امرز آنها

به‌دیگر بیان اگرچه او با بیان جزئیات به توضیح این موارد نمی‌پردازد اما خیلی ساده ابزار کار در آینده جهان را معرفی می‌کند. درنظر داشته باشید مواردی که در اینجا بیان شده است، مهارت‌های جهانی است که نیروی کار بواسطه آن‌ها می‌تواند در کشورهای توسعه یافته نیز وارد بازار کار شود.

تسهیل آموزش کودکان در عصر حاضر

هر قدر به تغییرات اقتصادی و ژئوپولتیک که در این کتاب (صنایع آینده) توصیف کرده‌ام فکر می‌کنم، آنچه واقعا در سرم چرخ می‌زند، تصور این تغییرات از دید پدر سه فرزند 13، 11 و 9 ساله است.

مهمترین شغل من تاکنون پدر بودن بوده است و نمی‌توانم جلوی کنجکاوی خودم را بگیرم که تمام تغییرات در حال رخ دادن چه معنایی برای آینده اقتصادی فرزندانمان خواهد داشت. آن‌ها به چه چیزی نیاز دارند تا رقابت کنند و موفق شوند؟

همان‌طور که کارآفرینان، تاجران و سرمایه‌گذارانی که 10 تا 20 سال پیش وارد چین و هند شدند، قادر بودند کسب و کارهای بزرگی راه بیندازند،

افرادی که می‌توانند به اطراف جهان نگاه کرده و فرصت‌های مربوط به موج بعدی بازارهای پررشد را ببینند و درک کنند، کسانی هستند که بیشترین سودها را به دست خواهند آورد.

فرزندان باید مهارت‌هایی را بیاموزند که در آینده فرصت‌های زیادی برای انتخاب در اختیار داشته باشند

والدین امروزی ابزارهای بسیاری در حال حاضر دارند که در زمان کودکی شیل و جارد (کودکان راس) وجود نداشت. برنامه‌های آموزش زبان که تقریبا به خوبی چیزهایی هستند که می‌توان از یک آموزگار خصوصی یاد گرفت، به صورت آنلاین در دسترس هستند.تسلط و توانایی چندفرهنگی در دنیای کسب و کاری که هر چه بیشتر جهانی‌ می‌شود، مهم‌تر شده است. متفکران و متخصصانی که با آن‌ها صحبت کردم، بر مجموعه متفاوتی از مهارت‌ها تاکید می‌کنند. گفته می‌شود که مهارت‌های مربوط به زبان خارجی تنها بخشی از این معادله است.


آمادگی کودکان برای رقابت | زبان خارجی، زبان فنی

کارکرد زبان که کاملا مشخص است، زبان پل ارتباطی کودکان برای ارتباط با دنیا، فرهنگ‌های مختلف و البته فراگیری علوم مختلف به‌صورت ریشه‌ای و از منابع معتبر است. امروزه کلاس‌های آموزش زبان (انگلیسی) به وفور در انواع مختلف با تنوع بسیار بالا چه حضوری و چه غیرحضوری وجود دارد.

زبان پل ارتباطی انسان با دنیا

امکانی که در گذشته فراهم نبود. ممکن است برای فردی با مهارت، در کشور خودش بستر کار فراهم نباشد اما همین دانستن زبان براحتی می‌تواند ورود او به بازار کار دیگر کشورها را فراهم کند. یا اگر بستر برخی آموزش‌ها در کشور فراهم نباشد می‌توان به مدد زبان در دوره‌های آن‌لاین مختلف شرکت کرد و در بالاترین سطح ممکن فراگیری را تجربه کرد.

بسیاری باور دارند که کودکان امروزی همچنین باید به یک زبان فنی، برنامه‌نویسی یا علمی مسلط باشند. اگر کلان داده‌ها، علم ژنومیک، سایبر و علم رباتیک در بین صنایع دارای رشد زیاد در آینده باشند، پس کسانی که عمرشان را صرف این صنایع خواهند کرد باید به زبان‌های برنامه‌نویسی مربوط به آنها مسلط باشند.

آیا می‌دانید که غول‌های اقتصادی دنیا و نظیر آمریکا و چین سرمایه‌گذاری عظیمی در علوم ژنومیک کرده‌اند؟ آمریکا سالانه پذیرای هزاران نخبه و دانشجوی با استعداد از سراسر جهان است. جهت مطالعه آینده علم ژنومیک پیشنهاد می‌شود مقالات جذاب زیر را مطالعه کنید:

چرا ایالات متحده پیشتاز رشد در علوم ژنومیک و زیستی است؟ | چین و آینده صنعت ژنومیک

شُش‌های خوکی و ماموت‌های پشمالو |بخش اول

شُش‌های خوکی و ماموت‌های پشمالو| بخش دوم

دورنمای اقتصاد | صنایع آینده

آینده کودکان خود را تضمین کنید

غیر از علوم پزشکی، صنعت ژنومیک و زیست‌شناسی که به‌صورت کامل در مورد اهمیت و آینده آن در دنیا در مقالات مختلف (لینک‌های فوق) توضیح دادیم؛ در اکثر موارد کارشناسان و متخصصان حوزه بازاریابی و کسب‌وکار، در مورد صنایع آینده و نحوه ورود موفق به بازار آن‌ها برای کسب درآمد مناسب، دانستن زبان کشور مقصد و آشنایی با زبان‌های برنامه‌نویسی، را امری ضروری می‌دانند. از مهمترین دلایل این امر توسعه روزافزون این صنایع و آینده روشن آن در سیستم اقتصادی جهان است .

در باب اهمیت صنایع رباتیک:
چشم‌انداز صنعت رباتیک در جهان

«اگر من اکنون 18 ساله بودم، در رشته علوم یا مهندسی رایانه تخصص کسب می‌کردم و زبان ماندارین (چینی) یاد می‌گرفتم.»

مدیرعامل سابق ای‌بی، جان داناهو

سرمایه انسانی آینده اقتصاد جهان

این یک واقعیت انکارناپذیر است که در آینده این سرمایه انسانی و دانش کشورهاست که اقتصادهای مختلف را از هم تمیز می‌دهد. رفته‌رفته کشورهای متکی به منابع طبیعی و فقیر به لحاظ تکنولوژیک از عرصه اقتصاد دنیا کنار خواهند رفت. به همین دلیل است که در چنین کشورهایی سالانه تعداد زیادی از نوابغ علمی و افراد بااستعداد، ادامه مسیر زندگی خود را در کشورهای پیشرفته دنبال می‌کنند. از طرفی کشورهای میزبان در حال انباشت مهم‌ترین سرمایه‌های ممکن برای آینده خود هستند. سرمایه‌های انسانی با دانش، که آینده دنیا را رقم خواهند زد.

یادگیری زبان، امکان برخورداری از آموزش باکیفیت را در هر جای دنیا فراهم می‌کند


بنابراین برای حفاظت از آینده کودکان خود، همواره غیر از زبان مادری باید زبان خارجی (انگلیسی) و زبان فنی مناسب به آن‌ها آموخت. تحت این شرایط حتی اگر آینده آن‌ها در کشور مبدا قابل تامین نباشد، برای آن‌ها جایی در بازارهای جهانی پیشرفته خواهد بود.


اهمیت یادگیری زبان

«من فکر می‌کنم واقعا مهم است که افراد حداقل دو زبان بدانند: یکی زبان‌ کلاسیک و سنتی و دیگری فنی. دلیل آن این است که چون بازارهای سرمایه انسانی در حال تغییر هستند، نیاز به شخصیت‌های قابل اتکایی است تا بتوانند با مردمان بخش‌های مختلف جهان مکالمه کنند، فرهنگ‌ها و زبانشان را درک کنند و قادر باشند به لحاظ فنی مکالمه کنند. رویکرد من در خانواده‌مان این است که فرزندانم باید دو زبان یاد بگیرند؛ یکی اسپانیایی و دومی زبانی مانند پایتون یا یک زبان فنی دیگر که وقتی 6 ساله و بزرگتر شوند، آن را یاد خواهند گرفت. این یکی از مهمترین کارهایی است که ما در موردش تصمیم گرفته‌ایم، زبان‌ها در واقع راهی مهم به سوی تسهیل درکی از جهان هم از نظر جهان فیزیکی که در آن زندگی می‌کنیم و هم جهان فنی که در آن می‌زییم، خواهند بود.»

شامات پالیهاپیتیا مهندسی رایانه

لزوم فراگیری مهارت‌های تحلیلی

وقتی از اریک اشمیت در شرکت گوگل پرسیدم فکر می‌کند فرزندانم بیشتر به چه مهارت‌هایی نیاز دارند، او به من گفت:

«بزرگترین موضوع چگونگی توسعه مهارت‌های تحلیلی است. بیشتر کارهای روزمره‌ای که افراد انجام می‌دهند را رایانه انجام خواهد داد، اما افراد رایانه‌های پیرامون خود را مدیریت کرده و مهارت‌های تحلیلی هرگز از رده خارج نمی‌شوند.»

اریک اشمیت | کارشناس شرکت گوگل

توانایی تحلیل مسائل | انتشار سریع توانایی‌های شما در جامعه

نوجوانان امروزی که به نیروی کار خواهند پیوست باید زرنگ‌تر بوده و با کارکردهای گسترده‌تر جهان آشنا باشند تا بتوانند جایگاه مناسبی که متناسب با توانایی‌هایشان باشد، پیدا کنند. با ورود علم رباتیک به اتوماتیک کردن نیروی کاری که کارهای ذهنی و غیریدی انجام می‌دهد، نوع مشاغلی که پدرم به مدت 50 سال انجام داد- پیگیری پرونده‌های حقوقی معاملات املاک- شرط‌بندی بدی برای کسی خواهد بود که امروزه از مدرسه حقوق فارغ‌التحصیل می‌شود. بازار کار آینده به طور فزاینده‌ای با رقابت بین انسان‌ها و ربات‌ها مشخص خواهد شد. در محل‌های کار آینده، یا انسان به ربات‌ می‌گوید چه کار کند یا ربات به انسان می‌گوید چه کار کند.

کودکانی که در محیط‌های اقتصادی و دارای امتیازات ویژه اجتماعی بزرگ می‌شوند، همیشه مزیتی در برابر آن دسته از افرادی که در شرایط محیطی کمتر مطلوبی بزرگ می‌شوند، خواهند داشت.

منبع : کتاب صنایع آینده | الک راس | ترجمه امیر شاملوئی

خروج از نسخه موبایل