نماد سایت رسانه اقتصادی و اجتماعی دورنما

اهداف توسعه پایدار | هدف 2 – مبارزه با گرسنگی

SDG-2 ZERO HUNGER

تعداد افراد کم‌تغذیه یا عدم‌برخوردار از تغذیه مناسب در دو دهه گذشته به دلیل رشد سریع اقتصادی و افزایش بهره‌وری کشاورزی تقریباً به نصف کاهش یافته است.


بسیاری از کشورهای در حال توسعه که قبلاً از قحطی و گرسنگی رنج می‌بردند، اکنون می‌توانند نیازهای غذایی خود را تامین کنند.
آسیای مرکزی و شرقی، آمریکای لاتین و دریای کارائیب همگی در ریشه‌کن کردن گرسنگی شدید پیشرفت زیادی داشته‌اند.

متأسفانه، گرسنگی شدید و سوء‌تغذیه همچنان مانع بزرگی برای توسعه در بسیاری از کشورها است. تخمین زده می‌شود که تا سال 2017، 821 میلیون نفر به طور مزمن دچار سوءتغذیه هستند، که اغلب آن، پیامد مستقیم تخریب محیط‌زیست، خشکسالی و از دست دادن تنوع زیستی است.


بیش از 90 میلیون کودک زیر پنج سال به طور خطرناکی کمبود وزن دارند. سوءتغذیه و ناامنی شدید غذایی، تقریباً در تمام مناطق آفریقا و همچنین در آمریکای جنوبی در حال افزایش است.


2030 دنیای بدون گرسنگی


اهداف توسعه پایدار یا SDG پایان دادن به انواع گرسنگی و سوءتغذیه تا سال 2030 است و اطمینان حاصل شود که همه مردم – به ویژه کودکان – در تمام سال غذای کافی و مغذی دارند.


این شامل ترویج کشاورزی پایدار، حمایت از کشاورزان در مقیاس کوچک و دسترسی برابر به زمین، فناوری و بازار است.


همچنین به همکاری بین‌المللی برای اطمینان از سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ها و فناوری برای بهبود بهره‌وری کشاورزی نیاز دارد.

آمارهای مربوط به وضعیت گرسنگی در جهان




اهداف برنامه مبارزه با گرسنگی

تلاش برای ریشه‌کن کردن گرسنگی و سوء‌تغذیه در جهان


منبع: برنامه توسعه سازمان ملل متحد 2022

خروج از نسخه موبایل